Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Whatsapp Durum Güncellemesi - Whatsapp Snapchat'i andıran yeni güncellemesine kavuştu! - PC Hocası

Whatsapp Durum Güncellemesi - Whatsapp Snapchat'i andıran yeni güncellemesine kavuştu! - PC Hocası. Iphone'lerde whatsapp güncelleme nasıl olur? Instagram hikayeler modundan sonra whatsapp durum güncellemesi ile zuckerber karşımıza çıktı. Durum güncellemesi oluşturma ve gönderme. Whatsapp yeni güncellemesi durum (status) özelliğini kullanıma açtı. Peki, whatsapp durum güncellemesi nedir?

Whatsapp durum güncellemesi nedir ? Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Whatsapp durumu gizlilik ayarları nasıl yapılır? Whatsapp 'ta ana ekranda durum yazan yerden paylaştığınız yazı ve fotoğraflar 24 saatliğine arkadaşlarınıza görünebilmektedir. Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur.

WhatsApp Durum Güncellemesi Nedir? - TeknoBurada.Net
WhatsApp Durum Güncellemesi Nedir? - TeknoBurada.Net from www.teknoburada.net
Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur. Sizlerde whatsapp'ta durum güncellemesi yaparak bu özelliği pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. + snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan whatsapp, kullanıcıların şikayetleri üzerine eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin veren yazılımı geri döndürdü. Sızan bilgilere göre kullanıcılar, bu özellik ile tıpkı daha önce yaptıkları gibi yazı ve emojilerle durum güncellemesi yapabilecek. Günlük 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan whatsapp durum güncellemeleri için yeni paylaşım özelliği üzerinde çalışıyor. Whatsapp'a gelen yeni özelliğin en iyi tarafı ise gizlilik kontrolü yapılabilir olması. Bunu daha önce alan herkes için de silinecektir seçeneğinde sil seçeneğine dokunarak işlemi onaylıyoruz. Durum ( ) simgesine dokunun.

Whatsapp yeni güncellemesi durum (status) özelliğini kullanıma açtı.

Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun. + snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan whatsapp, kullanıcıların şikayetleri üzerine eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin veren yazılımı geri döndürdü. Whatsapp durum güncellemesi nedir ? Whatsapp durum ayarları nasıl yapılır? Ne olur artık vurma beni uzaklaş, bundan böyle benim için hüzündür aşk! Bu güncelleme whatsapp üzerinden fotoğraf, video ve gif'lerin snapchat'in başlattığı şekilde paylaşılmasını içeriyor. Peki, whatsapp durum güncellemesi nedir? Whatsapp durum 24 saat sonra kaybolan metin, fotoğraf, video ve animasyonlu gif'leri paylaşmanızı sağlayan whatsapp'ın bir özelliğidir. Whatsapp'a gelen yeni özelliğin en iyi tarafı ise gizlilik kontrolü yapılabilir olması. Sizlerde whatsapp'ta durum güncellemesi yaparak bu özelliği pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Iphone'lerde whatsapp güncelleme nasıl olur? Durum güncellemesi oluşturma ve gönderme.

Bu iki özellik henüz test aşamasında ve ilk ekran görüntüleri de internete sızmış durumda. Whatsapp'in snapchat ve instagram'a oldukça benzeyen hikaye özelliğinin bulunduğu durum güncellemesi tepkilere neden oldu. Whatsapp durum bölümünde beyaz ekran varsa ve sizin paylaşım yapmanızda mümkün değilse uygulama güncellemesi yarım kalmış olabilir. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Whatsapp hikaye kısmında paylaşabileceğiniz en etkileyici 10 whatsapp durum söz önerisi;

WhatsApp'tan durum güncellemesi için geri adım | NTV
WhatsApp'tan durum güncellemesi için geri adım | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Andorid için whatsapp nasıl güncellenir? Whatsapp'ı açın > durum'a dokunun. Ios 14.3 güncellemesi ve apple proraw. Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım. Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Sızan bilgilere göre kullanıcılar, bu özellik ile tıpkı daha önce yaptıkları gibi yazı ve emojilerle durum güncellemesi yapabilecek. Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun.

Durum güncellemesi oluşturma ve gönderme.

.ve şimdi de whatsapp durum güncellemesi, paylaştığınız video veya fotoğraflar aynen instagram hikaye'de olduğu 24 saat süre ile paylaşılıp sonradan kendini silen durum paylaşımı geliştirdi. Facebook'tan farklı olarak, whatsapp'da kişinin durumunu güncellemesi, o kadar büyük bir olay değil. Dilerseniz whatsapp status / whatsapp durum özelliğine daha yakından bakalım. Anlık paylaşımları tüm platformlara getirmekte ısrarcı olan facebook, geçtiğimiz günlerde bu sistemi whatsapp'a da entegre etmiş; Whatsapp durum özelliği nasıl kullanılır? Bu iki özellik henüz test aşamasında ve ilk ekran görüntüleri de internete sızmış durumda. Whatsapp'ın yeni güncellemesi durum özelliğinde büyük bir değişimin yaşanmasına neden oldu. Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun. Bugün de böyle bir durumla karşı karşıyayız. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Iphone'lerde whatsapp güncelleme nasıl olur? Bununla birlikte whatsapp'ın durum özelliğini kullananlar için iyi bir haber var. Durum güncellemesi kişilerinize gönderilecek 24 saat sonra kaybolacak nedir?

Whatsapp 'ta ana ekranda durum yazan yerden paylaştığınız yazı ve fotoğraflar 24 saatliğine arkadaşlarınıza görünebilmektedir. Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da birbirinin telefon. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Whatsapp durumu gizlilik ayarları nasıl yapılır? Durum ( ) simgesine dokunun.

WhatsApp durum nedir nasıl kullanılır? Durumuma ekle olmuyor! iletişim
WhatsApp durum nedir nasıl kullanılır? Durumuma ekle olmuyor! iletişim from www.andronova.net
Ios 14.3 güncellemesi ve apple proraw. Whatsapp durum ayarları nasıl yapılır? Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için metin'e dokunun. Peki whatsapp güncellemesi nasıl yapılır? Anlık paylaşımları tüm platformlara getirmekte ısrarcı olan facebook, geçtiğimiz günlerde bu sistemi whatsapp'a da entegre etmiş; Whatsapp 'ta ana ekranda durum yazan yerden paylaştığınız yazı ve fotoğraflar 24 saatliğine arkadaşlarınıza görünebilmektedir. Whatsapp durum güncellemesi nedir ? Tepkilerin ardından whatsapp'ten geri adım attı.

Whatsapp'in snapchat ve instagram'a oldukça benzeyen hikaye özelliğinin bulunduğu durum güncellemesi tepkilere neden oldu.

Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da birbirinin telefon. Kullanıcıların durum güncellemesi şeklinde paylaşımlar. Durum güncellemesi oluşturma ve gönderme. Whatsapp durum güncellemesi ekleme işlemimiz için whatsapp durum alanında göreceğimiz Instagram hikayeler modundan sonra whatsapp durum güncellemesi ile zuckerber karşımıza çıktı. + snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan whatsapp, kullanıcıların şikayetleri üzerine eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin veren yazılımı geri döndürdü. Whatsapp durum ayarları nasıl yapılır? Bu güncelleme whatsapp üzerinden fotoğraf, video ve gif'lerin snapchat'in başlattığı şekilde paylaşılmasını içeriyor. Yani kullanıcılar web sürümünde durum güncellemesi ekleyemiyorlar. Bununla birlikte whatsapp'ın durum özelliğini kullananlar için iyi bir haber var. Whatsapp durum 24 saat sonra kaybolan metin, fotoğraf, video ve animasyonlu gif'leri paylaşmanızı sağlayan whatsapp'ın bir özelliğidir. Whatapp'ta durumlar 24 saat sonra silinir ama bu süreden önce silmek istersen veya hatalı bir durum güncellemesi yaptığını düşünüyorsan şu adımları atmalısın Whatsapp durum bölümünde beyaz ekran varsa ve sizin paylaşım yapmanızda mümkün değilse uygulama güncellemesi yarım kalmış olabilir.

Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da birbirinin telefon whatsapp güncelleme. Günümüzde whatsapp artık twitter ve facebook gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olmuştur.

Post a Comment for "Whatsapp Durum Güncellemesi - Whatsapp Snapchat'i andıran yeni güncellemesine kavuştu! - PC Hocası"